Има  , които предпочитат спокойствието пред интригите, което ги прави идеалните

...
Има  , които предпочитат спокойствието пред интригите, което ги прави идеалните
Коментари Харесай

3-те зодии, които са най-верни в любовта

Има  , които избират спокойствието пред интригите, което ги прави идеалните сътрудници. Можеш да разчиташ на тях, че ще бъдат правилни и да знаеш, че любовта ви е на несъмнено място в техни ръце.
ТЕЛЕЦ
 5-те зодии при дамите, които притеглят мъжете 5-те зодии при дамите, които притеглят мъжете
Има зодии, които притеглят мъжете повече от останалите – с сексапил, държание, темперамент и още куп други плюсове, които мъжете търсят...
Телците са си домошари по природа. Те обичат спокойствието, тихите и уютни фамилни вечери, както и дългите диалози с обичания човек. Те са доста лоялни както към приятелите си, по този начин и към колегата, с който са. Не обичат безсмилените флиртове, нямат потребност от непознато внимание, с цел да се почувстват мечтани, имат потребност единствено от един човек, който да им дава обич. Когато получават обич, поддръжка и има съгласие сред тях и обичаният им човек, в никакъв случай не биха си помислили да изневерят на половинката си. Можете да разчитате, че Телците са интелигентни и имат доста по-важни задания за извършване от това да плетат интриги на дребно. Дори някой да им обърне внимание, добре знаят по какъв начин да прекратят интереса от другата страна и да продължат напред, без да обидят индивида до себе си.
ВЕЗНИ
Везните са известни със спокойствието, което излъчват. Те са уравновесени, зрели и работят доста рационално с всичко в живота си. Градят сериозна кариера, държат на приятелите и фамилията си и няма мотив да се съмнявате в тях. Везните обичат доста същински и са откровени в своите усеща. Те не могат да си показват да наранят индивида до себе си, изключително що се отнася до невярност. Те не схващат за какво някой би предизвикал това на индивида, в който е влюбен и с който има семейство или доста здрави взаимоотношения. Ако в миналото при Везните се появи някакво подозрение, че са с верния човек, биха поговорили, даже биха си тръгнали, в случай че няма усеща, само че в никакъв случай не биха създали нещо зад тила на другия.
ВОДОЛЕЙ
 18 късметчета с кафето ти за през днешния ден 18 късметчета с кафето ти за през днешния ден
Днес е превъзходен ден, в който могат да се случат доста чудеса и шансът да е на ваша страна. Докато пиете утринното си кафе, намислете...
Водолеите са известни с това, че имат доста здрави и щастливи фамилии. В живота си те имат доста цели – да пътуват по света, да имат прекрасен дом, добра работа и не на последно място – сплотено и крепко семейство. Обичат домашния уют, избират да живеят умерено и в никакъв случай да не се замесват в непотребни интриги. Те са хора на достойнството и е под достолепието им скритом да имат връзка с някой, да изневеряват и да лъжат колегата си. Не виждат смисъл в този лековерен живот и избират да се съсредоточат върху по-важните неща в живота. За всеки Водолей е чест да каже, че има щастливо и огромно семейство, да го резервира през годините и да знае, че е постигнал това в живота си. Защото има ли по-голяма горделивост от това да си с един човек през целия си живот?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР